28 september 2016

Feest

Het lijkt wel feest vandaag!

Gisteravond besloten Gaby en ik dat het eindelijk tijd was ons grote nieuws te delen met de hele wereld. De afgelopen weken hebben we zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen persoonlijk geïnformeerd over onze plannen (hopelijk hebben we niemand gemist….!). Nadat we allebei ook ons ontslag hebben aangekondigd en al onze collega’s zijn geïnformeerd, mocht het nu ‘out in the open’.

We vonden het super spannend en heel erg leuk om dit nieuws en ons blog te delen op Facebook. Direct daarna was de officiële opening van onze 365Roadtrip facebookpagina. We hebben iedereen uitgenodigd onze pagina te liken.

We zaten samen aan de bar in onze keuken met een biertje – alcoholvrij, want ik zit in een '30 dagen geen alcohol challenge' – en wachtten af….Het duurde misschien twee minuten voordat een soort social media bom ontplofte. Ping, ping, ping, ping…. Uit elk mobiel apparaat in huis kwam geluid. De reacties stroomden binnen. Wat was dat leuk zeg! Zoveel positieve, blije en verraste reacties: ‘Wat goed dat jullie dat doen!’, ‘Gaaaaf!’, ‘jaloers’, ‘wow’, ‘wat stoer’.

We werden er helemaal blij van en zijn nu – eigenlijk voor het eerst sinds ons besluit – in grote staat van opwinding. Ik hoor je denken: ‘nu pas’!? Het klinkt misschien ook wel raar. Maar op het moment dat wij definitief de beslissing namen, gingen wij 100% in de regelmodus. Natuurlijk hebben we even de Pokonjump gedaan (voor outsiders: dat is het dansje dat wij doen als we blij zijn). Maar toch, die regelmodus…Daarbij kwam dat nog niet iedereen het wist en we het niet met iedereen konden delen.

Maar nu weet iedereen het! Wij zijn super blij en opgewonden. En wij genieten ontzettend van al jullie leuke, lieve, enthousiaste en positieve reacties!

Vandaag is het feest! Straks mogen we de kadootjes uitpakken!
(en misschien doen we dan ons dansje nog een keer).

Stephanie


2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook heel blij voor jullie! En wat hebben jullie toch een mooie site gemaakt. Mijn complimenten.
    Dat jullie maar heel veel dansjes mogen doen haha

    BeantwoordenVerwijderen